Søker erfaren regnskapsfører til det vakreste av Lofoten

Jobbe i Svolvær én dag? Neste dag i Henningsvær – kombinert med en klatretur, fjelltur eller fisketur etter jobb? Økoråd Lofoten styrker teamet, og søker en erfaren regnskapsfører med autorisasjon til Svolvær og/eller Henningsvær.

Økoråd Lofoten har kontor i Svolvær og Henningsvær. I Svolvær holder selskapet til i Fiskernes Hus med utsikt utover havna og innseilingen. I Henningsvær ligger kontorene på kaia. Her snakker vi ikke om gateplan, men på kaidekket. I tidligere tider, med mindre og langt flere deltakende båter i Lofotfisket, lå det tett i tett med båter i kanalen i Henningsvær. Da kunne du gå tørrskodd fra brygga hvor Lofoten Økonomiservice har kontor, og over til Torget på den andre siden.

Det er fremdeles stor aktivitet i fiskeværet. Henningsvær er som en hybrid med fiskeri og turisme som motorer. Begge næringene er godt representert i kundemassen til Økoråd Lofoten

– Innenfor fiskeri er det først og fremst båtsiden vi jobber med, sier Trygve Nilsen.

Han er eier av Økoråd Lofoten sammen med Anna Lise Bringsli. Han er styreleder, hun daglig leder.

– Kundemassen vår består av typiske små og mellomstore bedrifter. Lofoten har sterke entreprenørmiljøer innenfor både bygg, anlegg og industri, noe som også avspeiles blant våre kunder. Vi lever av å levere tjenester til det næringslivet vi har rundt oss, det er det vi er best på, sier Anna Lise.

De totalt 10 medarbeiderne fordeler seg på kontorene i Svolvær og Henningsvær. Om du er regnskapsføreren Økoråd Lofoten søker, kan arbeidsted tilpasses dine ønsker.

FINN UT MER OM STILLINGEN

– Vi har ikke hovedkontor. Vi har to kontor, sier leder- og eierduoen og ler.

De ambulerer selv mellom Svolvær og Henningsvær. Det gjør også flere av de ansatte, mens andre er stasjonære på ett av kontorene. Teamet i Økoråd Lofoten består av en miks med regnskapsførere, autoriserte regnskapsførere og personer som er «i løpet» til autorisasjon. De ansatte er med på hele verdikjeden til kundene de arbeider for og med.

– For oss er det viktig å kjenne kundene, og at de er trygg på oss. Vi kjenner bedriftenes drift, rutiner og eventuelle sesongsvingninger, og våre ansatte følger oppdraget hele veien. Vi opplever at det gir en variert arbeidsdag og fornøyde kunder, forklarer Anna Lise.

Den nære kontakten med det lokale næringslivet fører med seg fordeler:
– Om den vi ansetter er tilflytter, skal vi gjøre hva vi kan for å skaffe jobb til partner. Innenfor enkelte bransjer skal vi nærmest garantere jobb til partner – eksempelvis innen bygg og anlegg. Der er stor aktivitet og behov for fagfolk, sier Trygve. 

 • DSC9396
 • DSC9152
 • DSC9159
 • DSC9271
 • DSC9281
 • DSC0010
 • DSC9326
 • DSC9480
 • DSC9396
 • DSC9152
 • DSC9159
 • DSC9271
 • DSC9281
 • DSC0010
 • DSC9326
 • DSC9480

HER LEVERER DU DIN SØKNAD

Hos Økoråd Lofoten i Svolvær er det et eget Henningsvær-kontor, og i Henningsvær er det et eget Svolvær-kontor – for dem som jobber begge stedene. Med størsteparten av kundene over på skybaserte systemer – i hovedsak Poweroffice – kan jobben tas med imellom uten problemer.

– Svolvær og Henningsvær. Det må da være å velge blant det beste Lofoten har å by på. Svolvær er en pulserende småby med et imponerende tilby innen kultur- og restauranttilbud. Ny og moderne skole, et bredt fritidstilbud innen både kultur og idrett. Henningsvær omtales som verdens best bevarte fiskevær. Stedet er lite og intimt, med sjel. Skole og barnehage – og en fotballbane som har fått selveste FIFA-presidenten til å sperre opp øynene. Mellom Svolvær og Henningsvær ligger Kabelvåg, med noen fantastiske boligområder under utbygging. Byggingen av ny skole og barnehage i Kabelvåg er i oppstartsfasen. Her er bare å velge og vrake. Vi tilbyr et humørfylt arbeidsmiljø, fleksibilitet og en spennende arbeidshverdag «på toppen», sier en stolt og patriotisk lederduo i Økoråd Lofoten, Anna Lise Bringsli og Trygve Nilsen og legger til:

– Hva friluftsliv angår, er tilbudet blitt enormt. Du kan gå rett fra jobb og ut i fiskebåten, opp i fjellveggen for å klatre eller spenne på deg skiene og dra på topptur. Løpe eller gå i storslagen natur, padle kajakk… Selv fantasien setter ikke begrensninger for friluftslivet i Lofoten lenger, virker det som.

Er dette jobben for DEG?

Se fullstendig utlysning og levér søknad HER

 

Utskrift